Kerhotuotteet > RADIOKERHOT > Radionuoret.net

Radionuoret.net

Radionuoret.net

Radioamatööriharraste antaa nuorelle runsaasti tekemistä, oivaltamisen iloa ja uuden oppimista. Radioharraste antaa myös valmiuksia tekniselle alalle aikovalle, koska opittuja taitoja voi hyödyntää opinnoissaan. Harraste tukee myös kansainvälistymistä, koska uusia tuttavuuksia syntyy ympäri maapalloa!

RADIONUORET on nuorten radioamatöörien muodostama yhteisö. Haluamme edistää radioharrastetta nuorten keskuudessa osallistumalla kouluesittelyihin, peditioihin, leirikouluihin ja ylläpitämällä www.radionuoret.net -sivustoa.

Sivuillamme on paljon tietoa harrasteesta, kattavat oppimateriaalit radioamatööritutkinnon suorittamiseen sekä käytännön ohjeita radioista ja antenneista. Vilkas keskustelufoorumimme on avoinna kaikille, niin radioamatööreille kuin uutta harrastetta harkitseville.

Ostamalla ja käyttämälllä RADIONUORET -tuotteita tuot harrastettamme esiin nimenomaan nuorten keskuudessa!

Kerhotuotteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

RN T-paita

 

RN T-paita | lisätiedot
T-paita radionuoret.net isolla logolla ja radionuoret.net tekstillä tai omalla tunnuksella. tilatessasi paidan omalla tunnuksella, lisää tunnus lisätietoja sarakkeeseen, liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.
ISOTKOOT 3-5XL katso mittataulukko lisätiedoista!

 

12.00€


RN T-paita Tekstipainatus

 

RN T-paita Tekstipainatus | lisätiedot
T-paita radionuoret.net radionuoret.net tekstillä ja/tai omalla tunnuksella. tilatessasi paidan omalla tunnuksella, lisää tunnus lisätietoja sarakkeeseen, liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.
ISOTKOOT 3-5XL katso mittataulukko lisätiedoista!

 

12.00€


RN T-paita Rintapainatus

 

RN T-paita Rintapainatus | lisätiedot
T-paita radionuoret.net pikku logolla ja radionuoret.net tekstillä tai omalla tunnuksella. tilatessasi paidan omalla tunnuksella, lisää tunnus lisätietoja sarakkeeseen, liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.
ISOTKOOT 3-5XL katso mittataulukko lisätiedoista!

 

12.00€


RN College Rintapainatus

 

RN College Rintapainatus | lisätiedot
College radionuoret.net isolla logolla ja radionuoret.net tekstillä ja/tai omalla tunnuksella. tilatessasi paidan omalla tunnuksella, lisää tunnus lisätietoja sarakkeeseen, liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.

 

24.00€


RN College tekstipainatus

 

RN College tekstipainatus | lisätiedot
College radionuoret.net isolla radionuoret.net tekstillä ja/tai omalla tunnuksella. tilatessasi paidan omalla tunnuksella, lisää tunnus lisätietoja sarakkeeseen, liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.

 

24.00€


RN College pieni rintapainatus

 

RN College pieni rintapainatus | lisätiedot
College radionuoret.net pienellä logolla ja radionuoret.net tekstillä ja/tai omalla tunnuksella. tilatessasi paidan omalla tunnuksella, lisää tunnus lisätietoja sarakkeeseen, liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.

 

24.00€


RN Lippis

 

RN Lippis | lisätiedot
Lippis radionuoret.net tekstillä ja/tai omalla tunnuksella. tilatessasi loppiksen omalla tunnuksella, lisää tunnus lisätietoja sarakkeeseen, liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.

 

11.00€


Bandana huivi

 

Bandana huivi | lisätiedot
Bandana huivi, painettuna kerhologolla.
halutessasi lisäpainatuksen, kirjoita tilauslomakkeen lisätietoja kohtaan haluamasi teksti, kirjain fontti sekä tekstin sijoitusohjeet.
Liitä mukaan myös yhteystietosi mahd. lisäkysymyksiä varten.
 

9.00€


 Ostoskori

de meLLe oy, Ratulantie 384, 16200 Artjärvi, Finland
puh. 0400-444 189, sähköpostiosoite myynti(at)kerhotuotteet.fi
Viimeksi päivitetty 2018-04-30 14:54:23